O NAMA

Drvna umjetnost i rustikalne rezbarije trenutno su u modi i danas se ne susreću samo u kolibama.
DRVO SE SMATRA KLASIČNIM GRAĐEVINSKIM MATERIJALOM I, IAKO SE MOŽE POMISLITI DA JEDNOSTAVNO VIŠE NEMA MJESTA ZA INOVACIJU U NJEGOVOJ UPOTREBI, NOVI TRENDOVI U UNUTRAŠNOJ DEKORACIJI TVRDE SUPROTNO!

Zbog svojih iznimnih svojstava, mogućnosti obrade i oblikovanja, završnih efekata i konačnog ugođaja koji stvara u prostoru, drvo je omiljeni materijal za građenje i opremanje kroz povijest.

Suvremeno stanovanje 21. stoljeća, temeljeno na ekološkoj i socijalnoj osviještenosti, i dalje ističe drvo kao neizostavni materijal za uređenje prostora u kome živimo, radimo ili se opuštamo…

GMW d.o.o. zidne obloge od punog drveta izrađuju se ručno, uz veliku posvećenost detaljima i odabiru najkvalitetnijih materijala, te svakako spadaju u kategoriju ekskluzivnih dekorativnih elemenata. U zavisnosti od završne obrade, boje i načina slaganja elemenata stvara se određeni utisak modernog ili tradicionalnog dizajna. GMW d.o.o. zidne obloge proizvode se od hrasta, jasena, oraha, bagrema kao i termotretiranog jasena.

Drvo je i najplemenitiji građevinski materijal poznat po svojoj vanvremesnkoj draži i upravo iz tog razloga njegova upotreba za oblaganje i dekoraciju zidnih površina postaje sve rasprostranjenija

%

PRIRODNO

%

EKOLOŠKI

%

RUČNI RAD

%

TRAJNO